Augusti 2013

Var uppe till Kalymnos ett litet tag innan jag åkte hem, och hälsade på hos min andra familj. Se bilden ovan, några av dem.
Det var som vanligt stort mottagande och kramar o pussar. De visste inte om att jag kom så det var extra roligt. Jag blev bjuden på alla möjliga rätter som de själva åt. Gott!

Björn är hemma i stort sett hela månaden. Åter i båten den 28/8, medförande ett helt nytt ankarspel, så nu ska det väl gå bra att ankra igen.

Jag for hem 5 augusti och har hemma fixat diverse göromål bl a fixat och besiktigat Malins bil. Hållit Åsa sällskap och insupit svenskt sensommarväder, helt underbart. 
Är nu tillbaka i hettan, mer än 30 grader på dagen på kreta, lite svalare än uppe på öarna där de har 35 - 40 grader. Det blåser lite här i Agios Nikolaos och det är skönt. Skall nu fixa en del saker på båten t ex byta ankarspel och räta upp (böja tillbaka) pushpiten som vreds ut då jag låg på tvärs vid ön Sirina och blev tvungen att kapa aktra ankarlinan för att komma loss. Återkommer när detta är fixat.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.07 | 19:56

Härligt att höra! Ha en go sommar, Lisa! Kram från Åsa

...
09.07 | 14:34

Roligt att läsa och så otroligt bra skrivet. Kul att följa er. Kram Lisa

...
04.07 | 12:26

Har glömt datumet men gratulerar på bemärkelsedagen.Ha det bra!!!
Hälsningar Lars Åke.

...
08.05 | 11:15

Tack för kontakten. Den betyder mycket för oss.Läget är oförändrat.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS